Undersökning visar: LoanStep har snabbast kundtjänst i branschen

LoanStep är låneförmedlingsföretaget som har satsat stort på att kunna erbjuda en kundtjänst i världsklass. Nyligen gjorde sajten Comparia.se en jämförelse mellan ett antal olika aktörer som erbjuder möjligheten att låna pengar online, för att se vilket företag som hade snabbast kundtjänst – och LoanStep blev testvinnare!

Klicka här för att läsa mer om hur testet gick till

LoanStep är en aktör som har funnits på lånemarknaden i snart 10 år. De erbjuder möjligheten att låna pengar online och deras lån sträcker sig upp till 25 000 kr.

När man ska låna pengar så är det viktigt att man känner sig trygg under hela processen. Just därför har LoanStep satsat stort på att kunna erbjuda en kundtjänst i världsklass, allt för att du som låntagare snabbt ska kunna få svar på frågor och funderingar som kan tänkas uppstå på vägen.

Klicka här för att komma till LoanStep.se

Sajten Comparia.se, vars syfte är att undersöka och jämföra den svenska lånemarknaden, gjorde nyligen en undersökning med fokus på svarstiden hos nio *populära aktörer som alla erbjuder möjligheten att låna pengar online.

Undersökningen genomfördes genom att skicka samma fråga, vid samma tidpunkt och med samma förutsättningar till samtliga undersökta företag och sedan se hur lång tid det tog att få svar. LoanStep blev, med sina 6 minuters svarstid via e-post, testvinnare.

Klicka här för att läsa mer om hur testet gick till

Även på omdömessajten Trustpilot, där LoanStep har ett genomsnittligt betyg på **4,7 av 5, är det flera som delar med sig av sina positiva upplevelser av kundtjänsten.

”Snabbt, smidigt och enkelt. Bra bemötande och förstående kundtjänst”, skriver Pierre.

”Enkelt och snabbt. Bra bemötande från kundtjänst”, skriver Benjamin.

Om du är i behov av ett lån och vill kunna känna dig trygg och säker under hela processen kan det alltså vara en god idé att välja LoanStep. Klicka på länken här under för att komma till deras hemsida, där du kan läsa mer.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

*Populära definierades av efterfrågan från Comparias besökare, sökvolymer, närvaro i reklam och annat som påverkar att varumärket upplevs som relevant att undersöka.

**Genomsnittligt betyg den 16 april 2024. LoanStep bjuder in alla sina kunder att tycka till om dem på Trustpilot. Deras Trustpilot-betyg beräknas med hjälp av faktorer som exempelvis stjärnbetyg och antal recensioner. Omdömens äkthet kontrolleras inte. Läs mer om kontroll av konsumentrecensioner här: https://se.trustpilot.com/trust

Representativt exempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Läs mer om kontroll av konsumentrecensioner här: https://se.trustpilot.com/trust

Nästa artikel