Tips till dig som spenderat för mycket pengar i sommar

Publicerat: 2022-7-6

Semester med familjen, dyra utekvällar eller oförutsedda utgifter – det finns många anledningar till att plånboken gapar tom efter en lång sommar.
För att få rätsida på ekonomin kan ett lån ibland vara det som krävs. Då är det tur att LoanStep finns.

Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar. Klicka här för att göra en låneansökan.

Vilken sommar det har varit, full av resor, spännande utflykter och härliga middagar på restaurang!

Inte konstigt att en del pengar har gått – det är lätt hänt när man har roligt. Och vem hade egentligen kunnat förutspå att bilen skulle ge upp mitt under roadtripen med kompisgänget, eller att gräsklipparen skulle gå sönder precis när du skulle göra sommarfint i trädgården?

Kort sagt är sommaren full av oförutsedda utgifter och det är därför inga konstigheter om ekonomin inte är på topp inför hösten.

För att få rätsida på det hela finns några knep. Man kan exempelvis spara in pengar genom att säga upp onödiga abonnemang, ta med sig lunchlådor till jobbet eller anordna loppis.

Ett annat alternativ är att ta ett lån. Många gånger handlar det nämligen bara om att ekonomiskt komma på fötter igen, och då kan ett mindre lån vara precis det som behövs i väntan på att nya pengar kommer in på kontot.

Ansök om ett lån hos LoanStep innan lunch och du kan få besked redan samma bankdag!

Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar. Det är dessutom smidigt att skicka in en ansökan.

Allt man behöver göra är att logga in med e-legitimation och fylla i sina uppgifter, som sedan granskas av LoanStep. Har din ansökan inkommit innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

Låt inte ekonomiska bakslag överskugga dina fina sommarminnen – vänd dig till LoanStep. Klicka på länken nedan för att se vilket lån som passar dig bäst.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel