Sverige öppnar upp – så bör du tänka gällande din privatekonomi

Publicerat: 2022-7-6

Coronarestriktionerna lättar och Sverige öppnar upp – något som kan komma att innebära en del extra utgifter.
Skulle det vara så att du har svårt att få ekonomin att gå ihop kan du alltid vända dig till LoanStep.

LoanStep erbjuder kostnadsfria lån på upp till 25 000 kronor vid återbetalning inom 14 dagar!

Nu öppnar Sverige upp igen – och det är många som har längtat. Samtidigt innebär det en förändring i tillvaron som kan komma att påverka privatekonomin.

Plötsligt kommer vi behöva ta oss till jobbet, vilket innebär att vi behöver lägga pengar på bensin och underhåll av bilen, eller busskort. Diverse fritidsaktiviteter som varit på paus återupptas, gymmen tar bort sitt maxtak för antal besökare vilket bäddar för nytt gymkort och antalet utemiddagar blir säkerligen fler. Det blir en del extra utgifter, vill säga.

Svårt att få ekonomin att gå ihop? Klicka här för att se hur LoanStep kan hjälpa dig!

I och med detta kan det vara bra att se över sina utgifter och samtidigt lägga upp en tydlig budget för våren och sommaren. För att spara in pengar kan det vara en god idé att fortsätta laga matlådor trots att det lockar med dyra uteluncher och även se över alla de abonnemang för olika streamingtjänster som man samlat på sig de senaste åren.

Skulle det visa sig att det ändå är svårt att få ekonomin att gå ihop kan det också vara bra att veta att hjälp finns att få.

LoanStep är en långivare som erbjuder kostnadsfria lån på upp till 25 000 kronor, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep!

Detta betyder att det finns möjlighet att låna pengar i mitten av månaden om det kört ihop sig ekonomiskt och sedan betala tillbaka inom 14 dagar – utan att det kostar något extra.

För att ansöka om ett lån hos LoanStep loggar du bara in med e-legitimation och fyller i dina uppgifter. Har ansökan inkommit innan klockan 12.00 kan du dessutom få besked redan samma bankdag.

Skulle det vara så att du är i behov av ett lån redan i dag är det bara att klicka på länken här under!

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep!

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel
Annons