Schysta låneförmedlaren: ”Vårt mål är att kunden inte ska komma tillbaka”

Publicerat: 2022-7-6

Har du hamnat i en situation där det har strulat till sig ekonomiskt? Lugn, det händer de flesta någon gång i livet. Med LoanStep kan du låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep redan idag.

Det har redan varit en tuff månad – oförutsedda utgifter har gjort att det har gått mer pengar än du räknade med. Då sker ytterligare ett bakslag, bilen har gått sönder och plötsligt har de ekonomiska förutsättningarna förändrats.

– Många är skeptiska mot att låna pengar, vilket är förståligt. Hos LoanStep kan du låna upp till 25 000 kronor utan avgifter, under förutsättningen att du betalar tillbaka inom 14 dagar, säger Kim på kundtjänst.

Kanske är det precis vad som krävs för att du ska kunna betala av den där bilreparationen och kunna pusta ut igen.

– Tanken är just att kunna erbjuda hjälp i situationer som är svåra att förutspå. Då kan ett smidigt tillfälligt lån vara till hjälp. Det kanske låter tokigt, men vårt mål är faktiskt att kunden inte ska komma tillbaka, utan vi ser det som en hjälpande hand, säger Kim på kundtjänst.

När man hamnat i en tuff ekonomisk situation är att krångla med en massa pappersarbeten det sista man vill behöva göra. Hos LoanStep ansöker du om lån smidigt i mobilen eller på din dator. Gör du det innan klockan 12 på en vardag kan du dessutom få besked redan samma dag.

Har du lyckats hamna i en situation där det har strulat till sig ekonomiskt och du behöver en hjälpande hand? Klicka på länken nedan.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep redan idag.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel
Annons