Så undviker du att oförutsedda utgifter förstör sommaren

Publicerat: 2022-7-6

Bilen går sönder, grillen lägger av, AC:n slutar fungera – man vet aldrig när en oförutsedd utgift dyker upp och sätter käppar i hjulet för sommarens planer.
När det väl händer kan du vända dig till LoanStep. Här kan du låna pengar helt avgiftsfritt – förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Ansök om ett lån hos LoanStep i dag – klicka här!

Äntligen är sommaren här – och som man har längtat! På agendan står sol, bad, slappa dagar i hängmattan och bilsemester med familjen.

På papperet ser allt perfekt ut – men plötsligt händer det som inte går att förutspå: en oförutsedd utgift dyker upp och ställer allt på ända.

Bilen går sönder halvvägs till sommarstugan, grillen lägger av lagom till den planerade grillfesten, AC:n slutar funka mitt under pågående värmebölja.

Det finns en hel del tänkbara scenarier som kan sätta käppar i hjulet för sommarens planer, dessvärre.

Och du är inte ensam om att känna hopplöshet när det väl händer. Statistik från SCB visar nämligen att drygt var femte person inte klarar av en oväntad utgift på 12 000 kronor.

Därför är det bra att LoanStep finns där när olyckan är framme.

Drabbats av en oförutsedd utgift? Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep.

Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar. Det är dessutom smidigt att skicka in en ansökan.

Allt man behöver göra är att logga in med e-legitimation och fylla i sina uppgifter, som sedan granskas av LoanStep. Har ansökan inkommit innan klockan 12.00 kan du få besked redan samma bankdag.

Är olyckan framme i sommar: känn inte hopplöshet – kontakta bara LoanStep.

Trevlig sommar!

Klicka här för att komma till LoanStep och ansöka om ett lån.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel