Så säkrar du upp ekonomin inför hösten

Publicerat: 2022-7-6

Garderoben ska uppdateras, gymkort ska tecknas och avgifterna för barnens fritidsaktiviteter ska betalas – hösten kommer med många utgifter.
För att få det ekonomiska att gå ihop kan det ibland vara läge att ta ett mindre lån. Då är det tur att LoanStep finns.

Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar. Klicka här för att läsa mer.

En lång och härlig sommar är över och det har blivit dags att ta sig an hösten.

Förutom mysiga kvällar framför öppna spisen så innebär årstiden en hel del utgifter: nytt gymkort ska tecknas, ny lövblåsare ska inhandlas, barnen börjar skolan och behöver nya kläder, samtidigt som fritidsaktiviteterna ska betalas, för att nämna några exempel. På toppen av det är ekonomin kanske inte den bästa efter sommarens utsvävningar.

För att säkra upp ekonomin inför hösten finns vissa saker man kan göra. Det kan handla om att dra ner på onödiga utgifter som abonnemangskostnader eller de små sakerna i vardagen som kostar pengar, såsom take-away-kaffe och uteluncher.

Ibland kan också ett mindre lån vara en lösning för stunden. Många gånger handlar det nämligen mest om att komma på fötter igen i väntan på att ekonomin stabiliseras.

För att inte riskera att drabbas av fler utgifter längre fram bör man med fördel välja en låneförmedlare med tydliga villkor – som LoanStep.

Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar. Det är dessutom smidigt att skicka in en ansökan.

Allt man behöver göra är att logga in med e-legitimation och fylla i sina uppgifter. Ansöker du innan klockan 12 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

De där extra tusenlapparna kan vara precis det som behövs för att täcka månadens utgifter och lyckas få rätsida på ekonomin igen.

Klicka på länken nedan för att ansöka om ett lån hos LoanStep i dag.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep!

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel