Så kan man låna upp till 25 000 kronor ­– helt avgiftsfritt

Publicerat: 2022-7-6

Har du drabbats av en oförutsedd utgift och behöver låna pengar för att klara situationen?
LoanStep är låneföretaget som låter dig låna upp till 25 000 kronor – helt avgiftsfritt. Det enda kravet är att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Drabbats av en oförutsedd utgift? Klicka här för att komma till LoanStep.

Alla har vi någon gång drabbats av en oförutsedd utgift. Det kan handla om en disk- eller tvättmaskin som går sönder eller ett akut tandläkarbesök som plötsligt rubbar ekonomin.

När det väl händer kan ibland ett lån vara lösningen.

Då är det tur att LoanStep finns. Hos LoanStep kan man nämligen låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep i dag.

Skulle exempelvis situationen med en trasig tvättmaskin uppstå i mitten av månaden betyder det att du kan låna pengar, reparera skadan och sedan betala tillbaka den 25:e, utan att det behöver kosta dig något extra!

Det är dessutom smidigt att ansöka om lån hos LoanStep – något som självklart är av yttersta vikt när man har drabbats av en oförutsedd utgift.

Glöm strulet med att ta sig till ett bankkontor och genomgå en lång och krånglig ansökningsprocess – hos LoanStep ansöker du om lån direkt i mobilen.

Skickar du in ansökan innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag. Om lånet godkänns är pengarna dessutom överförda till ditt konto innan klockan 17.00.

Skulle det vara så att du befinner dig i en situation där du behöver låna pengar är det bara att klicka på länken nedan.

Drabbats av en oförutsedd utgift? Klicka här att ansöka om ett lån hos LoanStep.

Representativt exempel: Ett lån taget 2022-05-17 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49 %. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans ABs peer to peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel