LoanStep lanserar Låneskolan – tar hjälp av Charlie Söderberg

Loanstep är låneförmedlingsföretaget som har förmedlat hundratusentals lån. Nu lanserar de Låneskolan – en guide för dig som vill ta kontroll över din ekonomi.
– Låneskolans uppdrag är att hjälpa dig som är i behov av ett tillfälligt lån att lösa din situation på ett så bra sätt som möjligt, säger Charlie Söderberg, som medverkar i satsningen.

Klicka här för att ta del av LoanSteps Låneskolan!

Alla har vi någon gång varit där: man drabbas av en utgift som man inte hade kunnat förutspå och plötsligt står man där handfallen. I dessa situationer kan ibland ett lån vara lösningen.

För låneförmedlingsföretaget LoanStep har målet alltid varit att hjälpa människor i behov, med slutmålet att du som låntagare ska kunna uppnå ekonomisk trygghet.

Av den anledningen så lanserar de nu Låneskolan – en satsning med syfte att ge bättre förståelse för hur lån fungerar och hur du bör tänka när du tar ett.

Ta del av LoanSteps Låneskolan – klicka här!

Medverkande i satsningen är Charlie Söderberg, privatekonomisk rådgivare och tv-profil.

I en samling pedagogiska klipp tar han upp frågeställningar som: Vad är det som avgör om man får ett lån beviljat eller inte, när är det bra och när det dåligt att ta ett lån och framför allt, hur ska man använda ett lån?

– Låneskolans uppdrag är att hjälpa dig som är i behov av ett tillfälligt lån att lösa din situation på ett så bra sätt som möjligt, men inte minst, hjälpa dig att få en bättre och tryggare ekonomi, berättar Charlie Söderberg.

För att ta del av samtliga klipp ur LoanSteps Låneskolan är det bara att surfa in på LoanStep.se/laneskolan, eller klicka här. ­­­­­

Förhoppningsvis kan Låneskolan hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du bör tänka nästa gång du ska ta ett lån, vilket i sin tur lägger grunden för en mer hållbar privatekonomi.

Skulle det vara så att du är i behov av ett lån redan i dag vet du också att du alltid kan vända dig till LoanStep.

Klicka här för att komma till LoanStep.se.

Nästa artikel