Låna upp till 25 000 kr online – det här är LoanStep

Är du i behov av ett lån? Hos LoanStep finns möjlighet att låna upp till 25 000 kr online. Så här fungerar det.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

LoanStep är ett företag som erbjuder möjligheten att låna upp till 25 000 kr online. Ansökan görs smidigt direkt i mobilen, inloggningen sker tryggt med BankID och har din ansökan kommit in innan klockan 12 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

För att du som låntagare ska kunna känna dig trygg under hela processen så har LoanStep satsat stort på sin kundservice.

Nyligen gjorde sajten Comparia.se en jämförelse mellan ett antal olika aktörer som erbjuder möjligheten att låna pengar online, för att se vilket företag som hade snabbast kundtjänst – och LoanStep blev testvinnare!

Klicka här för att läsa mer om hur testet gick till!

På omdömessajten Trustpilot, där LoanStep har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5, kan du läsa mer om kundernas egna upplevelser. (Länk till Trustpilot)

Vill du veta mer om LoanStep, eller är det så att du är i behov av ett lån, är det bara att klicka på länken nedan för att komma till LoanStep.se.

Klicka här för att komma till LoanStep.se

**Genomsnittligt betyg den 16 april 2024. LoanStep bjuder in alla sina kunder att tycka till om dem på Trustpilot. Deras Trustpilot-betyg beräknas med hjälp av faktorer som exempelvis stjärnbetyg och antal recensioner. Omdömens äkthet kontrolleras inte. Läs mer om kontroll av konsumentrecensioner här: https://se.trustpilot.com/trust

Representativt exempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Nästa artikel