Låna pengar utan avgifter vid återbetalning inom 14 dagar – det här är LoanStep

Publicerat: 2022-28-9

Hos LoanStep finns möjlighet att låna pengar utan avgifter, förutsatt att man betalar tillbaka lånet inom 14 dagar. Så här fungerar det.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

LoanStep är ett företag som förmedlar lån på upp till 25 000 kronor. Det speciella med LoanStep är att man inte behöver betala några avgifter om man betalar tillbaka lånet inom 14 dagar.

Det vill säga, skulle du bli tvungen att ta ett lån och sedan ser till att pengarna är återbetalda till LoanStep inom 14 dagar, så betalar du ingenting extra!

Om du väljer att betala in hela lånet tidigare än upprättad betalplan, avslutas lånet direkt och du slipper fler avgifter och mer ränta.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

Hundratusentals svenskar har tagit hjälp av LoanStep och på omdömessajten Trustpilot, där de har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5, är det många som delar med sig av sin uppskattning.

LoanStep strävar även efter att ha en kundtjänst i världsklass, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg om frågor eller funderingar skulle uppstå på vägen.

Att ansöka om lån hos LoanStep gör du smidigt direkt i mobilen. Inloggningen sker tryggt med BankID och har din ansökan kommit in innan 12 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

Vill du veta mer om LoanStep, eller är det så att du är i behov av ett lån, är det bara att klicka på länken nedan för att komma till LoanStep.se! 

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

Representativt exempel: Ett lån taget 2023-01-13 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49 %. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans ABs peer to peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel