Låna pengar hos LoanStep – så fungerar det

Publicerat: 2023-13-1

I behov av ett lån? Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor utan avgifter, förutsatt att lånet är återbetalt inom 14 dagar. Så här fungerar det.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep

Hundratusentals människor väljer att låna pengar online varje år. När behovet uppstår är det viktigt att själva ansökningsprocessen sker tryggt och smidigt, vilket det gör hos LoanStep.

LoanStep är ett företag som förmedlar lån på upp till 25 000 kronor. Det speciella med LoanStep är att man inte behöver betala några avgifter om man betalar tillbaka lånet inom 14 dagar.

Det vill säga, skulle du bli tvungen att ta ett lån och sedan ser till att pengarna är återbetalda till LoanStep inom 14 dagar, så betalar du ingenting extra!

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

Om du väljer att betala in hela lånet tidigare än upprättad betalplan, avslutas lånet direkt och du slipper fler avgifter och mer ränta.

Att ansöka om lån gör du smidigt direkt i mobilen. Du börjar med att logga in med BankID och fyller sedan i lite korta uppgifter om din ekonomiska situation och syftet med lånet, för att sedan godkänna villkoren.

När du gjort detta tas en kreditupplysning och du får därefter välja till vilket konto pengarna ska betalas ut. Slutligen sker en manuell kontroll av din ekonomiska situation för att säkerställa att du har möjlighet att betala tillbaka lånet. Har din ansökan inkommit innan 12.00 kan du få besked redan samma bankdag.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep

För den som vill fördjupa sig i hur man bör tänka kring lån finns även LoanSteps satsning Låneskolan – en guide för dig som vill ta kontroll över din ekonomi. Klicka här för att ta del av Låneskolan

Representativt exempel: Ett lån taget 2023-05-10 med kreditbelopp på 27 500 kr till 21,45 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 042 kr, ger en effektiv ränta på totalt 32,45 %. Totalt att betala är 40 028 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans AB’s peer to peer lending

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel