Låna pengar avgiftsfritt i 14 dagar – så fungerar det

LoanStep är låneförmedlingsföretaget som erbjuder möjligheten att låna pengar avgiftsfritt vid återbetalning inom 14 dagar. Men hur fungerar det egentligen? Här kommer en genomgång.

Alla kan drabbas av oförutsedda utgifter, och har man ingen buffert undanlagd kan det hända att man behöva låna pengar för att klara situationen. 

Hos LoanStep finns möjligheten att låna pengar avgiftsfritt, förutsatt att lånet är återbetalt inom 14 dagar. Det vill säga: du blir endast skyldig det belopp du har lånat.

Klicka här för att komma till LoanStep.se!

Så här fungerar det:

Låneansökan görs via LoanStep.se, eller i deras app. De erbjuder lån på upp till 25 000 kronor, med en löptid på upp till 36 månader. 

Betalar du tillbaka hela lånebeloppet så att LoanStep har pengarna inom 14 dagar betalar du ingenting i ränta och avgifter (du återbetalar alltså exakt samma belopp som du lånade).

För att ansöka om ett lån börjar du med att logga in med BankID och får därefter svara på några frågor om din ekonomiska situation, för att sedan godkänna villkoren. När allt är klart tas en kreditupplysning och du får sedan välja till vilket konto pengarna ska betalas ut.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep!

Har din ansökan inkommit innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag, och om ditt lån godkänns är pengarna på ditt konto senast klockan 17.00.

Skulle du vara i behov av ett lån är det bara att klicka på länken här under för att komma till LoanStep.se, där du kan läsa mer.

Klicka här för att komma till LoanStep.se!

Representativt exempel: Ett lån taget 2023-11-15 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,20 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 053 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,46 %. Totalt att betala är 40 411 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans AB:s  peer to peer lending

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel