Här är låneförmedlaren som många svenskar väljer

Publicerat: 2023-8-2

Många hamnar någon gång i en situation då man behöver låna pengar. Ett låneförmedlingsföretag som många svenskar väljer att vända sig till när behovet uppstår är LoanStep. ”Bra service och trevligt bemötande”, lyder en av alla uppskattande kommentarer på omdömessajten Trustpilot.

LoanStep är låneförmedlingsföretaget som erbjuder avgiftsfria lån vid återbetalning inom 14 dagar. Det vill säga: blir du tvungen att låna pengar och sedan ser till att pengarna är återbetalda till LoanStep inom 14 dagar, så betalar du ingenting extra!

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep.

Hundratusentals människor lånar pengar online varje år och många väljer att vända sig just till LoanStep. På sajten Trustpilot, där LoanStep har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5, delar  många nöjda kunder till LoanStep med sig av sin uppskattning.

Mycket trevligt bemötande

”Mycket bra långivare. Allt gick smidigt utan krångel”, lyder en kommentar. ”Väldigt bra företag”, lyder en annan.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep.

LoanStep lägger stor vikt vid att kunna erbjuda en kundservice i världsklass – något som även märks bland kommentarerna.

”Mycket trevligt bemötande och de gav mig hjälp som inte andra låneföretag gjorde, varmt tack”, skriver bland annat en person. ”Bra kundservice”, konstaterar en annan.

För den som vill ansöka om ett lån hos LoanStep så görs det direkt i mobilen. Har ansökan kommit in innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep.

Representativt exempel: Ett lån taget 2023-05-10 med kreditbelopp på 27 500 kr till 21,45 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 042 kr, ger en effektiv ränta på totalt 32,45 %. Totalt att betala är 40 028 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans AB’s peer to peer lending

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel