Här är låneföretaget som erbjuder kostnadsfria lån vid återbetalning inom 14 dagar

Publicerat: 2022-7-6

Man vet aldrig när en oförutsedd utgift uppstår. När det väl händer kan ibland ett lån vara nödvändigt. LoanStep är ett företag som förmedlar kostnadsfria lån, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

I behov av ett lån? Klicka här för att se hur LoanStep kan hjälpa dig!

Det finns många anledningar till att man ibland behöver låna pengar. Trots att man har en välplanerad ekonomi kan saker hända som inte går att förutse.

Det kan handla om oförutsedda utgifter i vardagen, som att diskmaskinen går sönder, vindrutan på bilen måste bytas ut eller att man blir tvungen att akut besöka tandläkaren.

När man hamnar i en situation då man behöver låna pengar för att få ekonomin att gå ihop är det viktigt att välja en långivare med schyssta villkor.

LoanStep är låneföretaget som erbjuder kostnadsfria lån på upp till 25 000 kronor, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar.

Detta betyder att du kan låna pengar i mitten av månaden, täcka upp för den oförutsedda utgiften och sedan betala tillbaka den 25:e när lönen kommer – utan att det kostar dig en krona extra.

Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar – vänd dig till LoanStep!

Att ibland behöva låna pengar för att få ekonomin att gå ihop är inte heller något ovanligt. 2020 års statistik från SCB visar faktiskt att ungefär var femte svensk inte klarar en oväntad utgift på 12 000 kronor. I åldersgruppen 25-34 år saknar drygt var fjärde person kontantmarginal, enligt SCB:s undersökning.

Så, nästa gång du drabbats av ett ekonomiskt bakslag och behöver hjälp: känn inte skam eller förtvivlan, utan vänd dig till LoanStep.

Ansöka om lån gör du direkt i mobilen. Ansöker du innan klockan 12 på en vardag kan du dessutom få besked redan samma dag.

Är du i behov av ett lån redan i dag är det bara att klicka på länken nedan, för att komma till LoanStep.se!

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep!

Representativt exempel: Ett lån taget 2022-09-28 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49 %. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SaveLend’s peer to peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel
Annons