Här är guiden till en bättre privatekonomi

Publicerat: 2022-7-6

Att få ordning på sin privatekonomi kan ibland vara lättare sagt än gjort.
Här har vi listat fyra tips som hjälper dig på traven.

Lägg undan lite pengar varje vecka
Att lägga undan en stor klumpsumma direkt vid löning kan kännas tufft, först går halva lönen till räkningar – sedan ska resten in på sparkontot. Då kan det kännas skönare att istället lägga undan en lite mindre slant i början av varje vecka och på så sätt blir det inte lika kännbart.

Betala av smålån
Att betala av lån kan vara tufft för ekonomin. Samtidigt hamnar de allra flesta någon gång i en situation där man behöver låna pengar. Se därför till att välja en långivare med tydliga villkor. Hos LoanStep kan du låna upp till 25 000 kronor helt kostnadsfritt, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Klicka här för att ansöka om ett lån från LoanStep i dag.

Se över dina abonnemang
Hur många streamingtjänster behöver du, egentligen? Många gånger registrerar man sig på olika sajter och tjänster för att man vill ha tillgång till innehållet där och då. Sedan tickar abonnemanget på – utan att man nödvändigtvis har användning av tjänsten. Se över dina abonnemang och avsluta sånt som du inte utnyttjar.

Ta ett smidigt lån
Har du det tufft ekonomiskt just för stunden men vet att det snart kommer lösa sig? Ibland kan ett lån faktiskt vara nödvändigt. Ansöker du om lån hos LoanStep på en vardag innan klockan 12.00 kan du få besked redan samma bankdag. Smidigare blir det inte.

Klicka på länken nedan för att se vilket lån som passar dig bäst.

Klicka här för att ansöka om ett lån från LoanStep i dag.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel