Fem fördelar med LoanStep

Publicerat: 2023-25-8

Möjligheten att låna pengar avgiftsfritt i 14 dagar – det är bara en av alla fördelar med LoanStep.

Klicka här för att komma till LoanStep.se

Det allra flesta hamnar någon gång i en situation då man behöver låna pengar och med ett stort antal låneförmedlare på marknaden kan det vara svårt att veta vilken man ska vända sig till.

Ett låneförmedlingsföretag som har funnits i 10 år och som har högt betyg på omdömessajten Trustpilot (4,7* av 5) är LoanStep och det finns faktiskt flera fördelar med just LoanStep. Här har vi listat fem av dessa.

1. Möjligheten att låna pengar avgiftsfritt i 14 dagar

Hos LoanStep finns möjligheten att låna upp till 25 000 kr avgiftsfritt i 14 dagar. Detta innebär att om pengarna du lånar är återbetalda till LoanStep inom 14 dagar så betalar du inga avgifter eller räntor alls (du betalar alltså samma belopp som du lånade).

Klicka här för att komma till LoanStep.se

2. Smidig ansökningsprocess

Slipp krånglet med att köa på ett bankkontor – hos LoanStep ansöker du om lån smidigt direkt i mobilen.

3. Du kan få pengarna utbetalda redan samma dag

Har din ansökan inkommit innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag, och om ditt lån godkänns är pengarna på ditt konto senast klockan 17.00.

4. Möjlighet att utöka lån

Som kund hos LoanStep finns möjligheten att utöka sitt lån. Vad detta innebär är att du i stället för att ansöka om ett nytt lån helt enkelt höjer lånebeloppet på ett redan befintligt lån – något som i sin tur kan hjälpa en att få bättre överblick över sin ekonomi.

5. Kundtjänst i världsklass

LoanStep har satsat stort på att kunna erbjuda en kundtjänst i världsklass. Allt för att du som låntagare ska kunna känna dig trygg genom hela processen.

Är du i behov av ett lån? Klicka här för att komma till LoanStep.se

*Genomsnittligt betyg den 17 augusti 2023.

Representativt exempel: Ett lån taget 2023-07-03 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,2 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 053 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,46 %. Totalt att betala är 40 411 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans AB:s peer to peer lending

Läs mer om kontroll av konsumentrecensioner här: https://se.trustpilot.com/trust

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel