Elkrisen: Här är hjälpen när det kör ihop sig ekonomiskt

Publicerat: 2022-7-11

Vinterns elpriser väntas bli rekordhöga. Kör det ihop sig ekonomiskt kan du alltid vända dig till LoanStep. De erbjuder kostnadsfria lån på upp till 25 000 kronor, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Låna pengar kostnadsfritt i 14 dagar – klicka här för att komma till LoanStep!

Elkrisen är ett faktum och i vinter väntas elpriserna nå nya höjder. De som drabbas värst är villaägarna, men även elen för en liten lägenhet kan komma att kosta så mycket som 1 200 kronor i månaden, visar prognoserna. Det gäller alltså att planera sin ekonomi väl.

Samtidigt händer ibland saker som inte går att förutspå. Det kan handla om en diskmaskin som går sönder, att bilen ger upp halvvägs till julfirandet eller ett akut tandläkarbesök som inte kan vänta.

Att man känner hopplöshet när situationen väl uppstår är inte heller konstigt: Statistik från SCB visar att drygt var femte person inte klarar av en oförutsedd utgift på 12 000 kronor.

Med rådande inflation och skenande elpriser kan det vara ännu svårare att få ekonomin att gå ihop. Då är det bra att veta att hjälp finns att få.

Drabbats av en oförutsedd utgift? Klicka här för att komma till LoanStep!

LoanStep är ett företag som förmedlar kostnadsfria lån på upp till 25 000 kronor, förutsatt att man betalar tillbaka inom 14 dagar.

Drabbas man av en oförutsedd utgift i mitten av månaden innebär detta alltså att man kan låna pengar, täcka upp för kostnaden och betala tillbaka den 25:e när lönen kommer – utan att det kostar något extra.

Att ansöka om lån hos LoanStep gör du smidigt direkt i mobilen. Om du skickar in din ansökan på en vardag innan 12.00 får du besked redan samma dag och om ditt lån godkänns är pengarna på ditt konto senast klockan 17.00.

Är det så att du är i behov av ett lån redan i dag är det bara klicka på länken nedan, för att komma till LoanStep.se.

Klicka här för att komma till LoanStep!

Representativt exempel: Ett lån taget 2022-05-17 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49 %. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans ABs peer to peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel
Annons