Så hjälper LoanStep dig med lån

Publicerat: 2022-7-6

De allra flesta behöver någon gång ta ett lån. I den här artikeln kan du läsa om vilka LoanStep är och hur de kan hjälpa just dig!

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

Det finns många anledningar till att man ibland behöver låna pengar. Trots att man har en välplanerad ekonomi kan saker hända som inte går att förutse.

Hos LoanStep kan man låna upp till 25 000 kronor utan avgifter, förutsatt att man betalar tillbaka lånet inom 14 dagar.

Det vill säga, skulle du bli tvungen att ta ett lån och sedan ser till att pengarna är återbetalda till LoanStep inom 14 dagar, så betalar du ingenting extra!

Om du väljer att betala in hela lånet tidigare än upprättad betalplan, avslutas lånet direkt och du slipper fler avgifter och mer ränta.

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

Ansöka om lån gör du direkt i mobilen. Ansöker du innan klockan 12 på en vardag kan du dessutom få besked redan samma dag.

Är du i behov av ett lån redan i dag är det bara att klicka på länken nedan, för att komma till LoanStep.se!

Klicka här för att läsa mer om lån hos LoanStep

Representativt exempel: Ett lån taget 2023-01-13 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21,85 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 816 kr, ger en effektiv ränta på totalt 30,49 %. Totalt att betala är 20 332 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller. Kreditförmedling sker i samarbete med SBL Finans ABs peer to peer lending. Återbetalningstid 1-24 månader.

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel