Då kan det vara läge att ta ett lån från LoanStep

Publicerat: 2022-7-6

Vem som helst kan drabbas av oförutsedda utgifter. Och när det plötsligt händer är det viktigt att ha en plan B.
Hos LoanStep kan du låna upp till 25 000 kronor helt avgiftsfritt, förutsatt att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep i dag!

En tvättmaskin som går sönder eller ett dyrt tandläkarbesök – det är faktiskt inte alla utgifter som går att förutse. Och faktum är att många har svårt att klara av den typen av ekonomiska bakslag.

Statistik från SCB visar nämligen att ungefär var femte person inte skulle klara av en oförutsedd utgift på 12 000 kronor.

När situationen väl uppstår kan det i värsta fall därför påverka privatekonomin även långsiktigt – om du inte reparerar skadan direkt, det vill säga. Och då kan ett alternativ faktiskt vara att ta ett lån.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep i dag!

Hos LoanStep kan du låna upp till 25 000 kronor – helt avgiftsfritt. Förutsättningen är att du betalar tillbaka inom 14 dagar.

Skulle det alltså visa sig att en oförutsedd utgift dyker upp i mitten av månaden kan du helt enkelt låna pengar hos LoanStep, som du sedan betalar tillbaka den 25:e – utan att det kostar dig något extra.

Självklart är det också smidigt att ta lån hos LoanStep. Tanken är att de ska finnas där som en hjälpande hand när det krisar och då ska man inte behöva bråka med massa pappersarbete. Logga bara in på LoanStep.se med hjälp av bank-ID så är du igång.

Skickar du in din låneansökan på en vardag innan 12.00 kan du få besked redan samma dag.

Om en oförutsedd utgift plötsligt dyker upp: drabbas inte av panik – surfa i stället in på LoanStep.se och se hur de kan hjälpa dig. På länken nedan hittar du mer info.

Klicka här för att ansöka om ett lån hos LoanStep i dag!

Här är LoanStep

• LoanStep erbjuder lån på upp till 25 000 kronor.

• Du betalar inga avgifter om du återbetalar ditt lån så att LoanStep har pengarna på kontot inom 14 dagar.

• Ansöker du innan klockan 12.00 på en vardag kan du få besked redan samma dag.

• Klicka här för att ansöka om ett privatlån redan idag.

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på Hallåkonsument.se

Nästa artikel