Charlie Söderberg: Så får du snabbt koll på din ekonomi

Känner du att du skulle vilja få bättre koll på din ekonomi? I satsningen Låneskolan ger Charlie Söderberg, privatekonomisk rådgivare, sina bästa råd för hur du går till väga.
– Det finns fyra saker du vill skaffa dig koll på när det gäller dina pengar, säger han.

Låneskolan är en satsning som görs av LoanStep med syfte att hjälpa dig som privatperson få bättre förståelse för hur lån fungerar, med slutmål att du ska kunna uppnå en både tryggare och mer hållbar privatekonomi.

Ta del av Låneskolan här!

Medverkande i satsningen är Charlie Söderberg, privatekonomisk rådgivare och tv-profil. 

– Låneskolans uppdrag är att hjälpa dig som är i behov av ett tillfälligt lån att lösa din situation på ett så bra sätt som möjligt, men inte minst, hjälpa dig att få en bättre och tryggare ekonomi, säger han.

I en samling pedagogiska klipp tar Charlie Söderberg upp diverse frågeställningar som berör allt från hur man bör tänka när man ska låna pengar, till hur man återtar kontrollen när man hamnat i en ekonomisk knipa.

Klicka här för att ta del av Låneskolan!

Något som många upplever kan vara knepigt är att få bättre koll på sin ekonomi. Charlie Söderberg menar att det först och främst finns några grundläggande saker du bör ha koll på.

– Det finns fyra saker du vill skaffa dig koll på när det gäller dina pengar, säger han och fortsätter:

– Inkomster – de pengar som kommer in i din ekonomi varje månad. Utgifter – de pengar som försvinner ut varje månad. Tillgångar – det du har kvar i din ekonomi. Skulder – det andra har förväntningar att få från din ekonomi.

Om du vill ta del av Charlie Söderbergs tips och råd kring hur du snabbt får koll på din ekonomi är det bara att klicka på länken här under för att komma till Låneskolan. 

Förhoppningsvis kan Låneskolan fungera som en hjälpande hand på vägen mot en mer hållbar privatekonomi. 

Klicka här för att ta del av Låneskolan!

Nästa artikel