Smart knep under årets fattigaste månad: Torkarblad på köpet när du fixar vindrutan

Publicerat: 2023-3-1

Att byta torkarblad är viktigt – men också lätt att glömma bort.
Just därför har Carglass® tagit fram ett supererbjudande: torkarblad på köpet när du lagar eller byter vindrutan.
Det här är ett perfekt erbjudande att ta del av för den med lidande ekonomi i januari.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden JAN23 när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 25/1 2023.

En sak som många dock tenderar att glömma bort är att byta ut torkarbladen på bilen. Rekommendationen är byta ut dem efter 10-12 månader, men med många andra omkostnader är det lätt hänt att det hamnar långt ner på prioriteringslistan.

Tur att det just nu finns möjlighet att slå två flugor i en smäll.

Hos Carglass® pågår nämligen en kampanj där du får nya torkarblad från BOSCH värda 498 kronor när du lämnar in bilen för lagning eller byte – helt utan extra kostnad.

Ett sådant supererbjudande kommer dock med en viss exklusivitet. Erbjudandet gäller för jobb som bokas på någon av Carglass® verkstäder innan 25 januari.

Själva jobbet behöver inte kosta särskilt mycket, utan täcks ofta helt eller delvis av bilförsäkringen. Därför är erbjudandet med gratis torkarblad perfekt att ta del av i januari, som för många är årets fattigaste månad.

Klicka på länkarna i den här artikeln för att boka in en tid. Använd koden JAN23 när du bokar. Ett hett tips är att göra det redan i dag – det finns nämligen alltid en risk att platserna på just din verkstad blir uppbokade.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden JAN23 när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 25/1 2023.

EXTRA BONUS: Passar du på att byta din vindruta nu får du förutom torkarbladen även en Carglass® Protect-behandling (värde 398 kr) på din nya vindruta. En superdeal helt enkelt.

Så enkelt får man torkarblad på köpet

1. Boka din
tid via denna länk – erbjudandet gäller bara när du bokar online.
2. Välj tid och plats för din bokning.
3. Fyll i kampanjkoden JAN23. I samband med att du valt ditt försäkringsbolag klickar du i rutan: ”Jag har en kampanjkod” och fyller i koden i fältet.
4. Bekräfta din bokning.
5. Besök Carglass® verkstad på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade. Om du byter din vindruta får du även Carglass® Protect-vindrutebehandling på köpet.

Bosch torkarblad är av högsta kvalité och sortimentet är brett, men det finns ändå några bilmodeller som de ännu inte har torkarblad till. 

– TESLA Model X Årsmodeller producerade 2015 och framåt
– VOLVO XC60 II Årsmodeller producerade 08/2017 och framåt
– VOLVO V60 II Årsmodeller producerade 09/2018 och framåt
– VOLVO S60 III Årsmodeller producerade 2019 och framåt

Till dessa fyra bilmodeller säljer vi istället torkarblad från Valeo. Torkarblad från Valeo ingår inte i eventuella torkarbladskampanjer från oss.

Nästa artikel