Skadat bilglas? Här kan du fixa vindrutan i Söderhamn – och få torkarblad på köpet

Just nu är det extra bra läge för den som har skadat sin bilruta. Hos Carglass® i Söderhamn får man torkarblad på köpet vid reparation och byte innan 28 februari.
– Vi finns rakt under Resecentrum i Söderhamn, så det är perfekt läge att droppa bilen här medan man får sitt glas fixat av våra proffsiga tekniker, säger Christoffer Roos, regionchef på Carglass®.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden SODERHAMN när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 28/2 2023.

Carglass® är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. De har cirka 100 verkstäder runt om i Sverige – varav en centralt belägen i Söderhamn. Sedan en branschkollega öppnat har konkurrensen om jobben ökat på orten.

– Vi har tyvärr inte det bästa skyltläget, så många vet inte om att vi finns i Söderhamn. Oavsett vilken glasskada man har råkat ut för är man väldigt välkommen in på vår verkstad, säger Christoffer Roos.

På alla Carglass® verkstäder används patenterade verktyg, utvecklade av ett bolag inom koncernen, som ingen annan aktör i branschen har tillgång till. Dessutom ingår livstidsgaranti på reparationen – så länge man står som ägare på bilen.

– Det här är fördelar som många kanske inte känner till, och som gör oss helt unika i branschen, säger Christoffer Roos.

På Carglass® verkstad i Söderhamn försöker man alltid göra det lilla extra för kunderna.

– Förutom att laga eller byta rutan ser vi också över bilen och kollar om något är trasigt och dammsuger igenom den, säger Mats Nyrén, som jobbar som bilglastekniker här. Han poängterar dessutom vikten av att fixa sin vindruta så fort man upptäckt ett stenskott.

– Väntar man för länge kan stenskottet utvecklas till en spricka. Det försämrar både sikten och säkerheten.

Just nu är det extra bra läge för den som skadat sin bilruta. Om man lämnar in sin bil på verkstaden i Söderhamn får man torkarblad från BOSCH på köpet vid reparation och byte. Bilglasteknikern kan hjälpa till att montera dem på plats. Erbjudandet gäller för alla bokningar som görs senast 28 februari.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden SODERHAMN när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 28/2 2023.

På verkstaden
– Att laga ett stenskott tar cirka 30 minuter, och ett byte av bilglas cirka 2,5 timmar.
– Om man väljer att vänta på verkstaden bjuds man på kaffe, samt fri tillgång till wi-fi och magasin.
– Verkstadens porthöjd, 3,0 m.
– Carglass® sköter kontakten med försäkringsbolaget och även biltillverkaren om det skulle behövas.
– Se öppettider och vägbeskrivning här.

Så enkelt får man torkarblad på köpet
1. Välj tid för bokningen via denna länk – erbjudandet gäller bara när du bokar online samt på verkstaden i Söderhamn.
3. Fyll i kampanjkoden SODERHAMN. I samband med att du valt ditt försäkringsbolag klickar du i rutan: ”Jag har en kampanjkod” och fyller i koden i fältet.
4. Bekräfta din bokning.
5. Besök Carglass® verkstad i Söderhamn på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade. Om du byter din vindruta får du även Carglass® Protect-vindrutebehandling på köpet.

Bosch torkarblad är av högsta kvalité och sortimentet är brett, men det finns ändå några bilmodeller som de ännu inte har torkarblad till. 
– TESLA Model X Årsmodeller producerade 2015 och framåt
– VOLVO XC60 II Årsmodeller producerade 08/2017 och framåt
– VOLVO V60 II Årsmodeller producerade 09/2018 och framåt
– VOLVO S60 III Årsmodeller producerade 2019 och framåt

Till dessa fyra bilmodeller säljer vi istället torkarblad från Valeo. Torkarblad från Valeo ingår inte i eventuella torkarbladskampanjer från oss.

Nästa artikel