Kampanj just nu: Fixa vindrutan – få exklusiva torkarblad helt kostnadsfritt

Torkarblad är en tråkig kostnad. Därför är det just nu extra bra läge för den som har skadat sin bilruta och bor i Söderhamn. Hos Carglass® får man nämligen torkarblad på köpet vid reparation och byte som bokas innan 28 februari.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden SODERHAMN när du bokar. Gäller för jobb på verkstaden i Söderhamn som bokas innan 28/2 2023.

Under det mörka halvåret gäller det att ha bra sikt när man kör bil. Om du har en sliten eller sprucken vindruta ökar olycksrisken, eftersom en sliten ruta gör sikten sämre både när det är mörkt och när solen lyser.

Just nu finns det en extra bra chans att få både en nyfixad ruta och nya torkarblad. Bilglasspecialisten Carglass® bjuder nämligen på ett par exklusiva torkarblad från BOSCH (värde 498 kr) till den som lämnar sin bil för reparation eller byte. Erbjudandet gäller för jobb som bokas på Carglass® verkstad i Söderhamn innan 28 februari.

Platserna på verkstaden är begränsade, så den som vill vara säker på att inte missa chansen kan med fördel boka en tid redan idag. Själva jobbet behöver inte heller kosta särskilt mycket, utan täcks ofta helt eller delvis av bilförsäkringen.

Som en del av Belron hjälper Carglass® årligen över 18 miljoner kunder med reparationer. Bilen är alltså i trygga händer hos ett bolag som specialiserat sig på bilglas de senaste 90 åren.

Använd länkarna i den här artikeln för att ta del av erbjudandet. Kom ihåg att skriva in koden SODERHAMN när du bokar.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden SODERHAMN när du bokar. Gäller för jobb på verkstaden i Söderhamn som bokas innan 28/2 2023.

EXTRA BONUS: Passar du på att byta din vindruta nu får du förutom torkarbladen även en Carglass® Protect-behandling (värde 398 kr) på din nya vindruta. En superdeal helt enkelt.

På verkstaden
– Att laga ett stenskott tar cirka 30 minuter, och ett byte av bilglas cirka 2,5 timmar.
– Om man väljer att vänta på verkstaden bjuds man på kaffe, samt fri tillgång till wi-fi och magasin.
– Verkstadens porthöjd, 3,0 m.
– Carglass® sköter kontakten med försäkringsbolaget och även biltillverkaren om det skulle behövas.
– Se öppettider och vägbeskrivning här.

Så enkelt får man torkarblad på köpet
1. Välj tid för bokningen via denna länk – erbjudandet gäller bara när du bokar online samt på verkstaden i Söderhamn.
3. Fyll i kampanjkoden SODERHAMN. I samband med att du valt ditt försäkringsbolag klickar du i rutan: ”Jag har en kampanjkod” och fyller i koden i fältet.
4. Bekräfta din bokning.
5. Besök Carglass® verkstad i Söderhamn på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade. Om du byter din vindruta får du även Carglass® Protect-vindrutebehandling på köpet.

Bosch torkarblad är av högsta kvalité och sortimentet är brett, men det finns ändå några bilmodeller som de ännu inte har torkarblad till. 
– TESLA Model X Årsmodeller producerade 2015 och framåt
– VOLVO XC60 II Årsmodeller producerade 08/2017 och framåt
– VOLVO V60 II Årsmodeller producerade 09/2018 och framåt
– VOLVO S60 III Årsmodeller producerade 2019 och framåt

Till dessa fyra bilmodeller säljer vi istället torkarblad från Valeo. Torkarblad från Valeo ingår inte i eventuella torkarbladskampanjer från oss.

Nästa artikel