Skadat bilglas? Här kan du fixa vindrutan i Oskarshamn – och få torkarblad på köpet

Publicerat: 2023-9-2

Just nu är det extra bra läge för den som har skadat sin bilruta. Hos Carglass® i Oskarshamn får man torkarblad på köpet vid reparation och byte innan 28 februari.
– Vi öppnade i oktober så vi är fortfarande ganska nya på orten, men ser stor potential i Oskarshamn, säger Daniel Persson, regionchef på Carglass®.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden OSKARSHAMN när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 28/2 2023.

Carglass® är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. De har cirka 100 verkstäder runt om i Sverige – varav en belägen i Oskarshamn. På orten finns redan några starka aktörer, vilket gör att utmaningen är extra spännande.

– Oavsett vilken glasskada bilen råkat ut för är man mer än välkommen hit för att få glaset fixat. Vi har en väldigt trevlig verkstad och fantastiska medarbetare, säger Daniel Persson.

På alla Carglass® verkstäder används patenterade verktyg, utvecklade av ett bolag inom koncernen, som ingen annan aktör i branschen har tillgång till. Dessutom ingår livstidsgaranti på stenskottslagningar – så länge man står som ägare på bilen.

– Det här är fördelar som många kanske inte känner till, och som gör oss helt unika i branschen, säger Daniel Persson.

På verkstaden i Oskarshamn jobbar Emir Nakicevic som bilglastekniker. När man lämnar sin bil på här och väljer att vänta i lokalen bjuds man på kaffe, och har fri tillgång till wi-fi och magasin.

– Våra kundundersökningar visar att kunderna är väldigt nöjda med servicen och bemötandet på verkstaden. Det är väldigt roligt att höra att de uppskattar det vi gör, säger Emir Nakicevic.

Just nu är det extra bra läge för den som skadat sin bilruta. Om man lämnar in sin bil på verkstaden i Oskarshamn får man torkarblad från BOSCH på köpet vid reparation och byte. Bilglasteknikern kan hjälpa till att montera dem på plats. Erbjudandet gäller för alla bokningar som görs senast 28 februari.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden OSKARSHAMN när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 28/2 2023.

På verkstaden
– Att laga ett stenskott tar cirka 30 minuter, och ett byte av bilglas cirka 2,5 timmar. Du har möjlighet att lämna bilen inom dessa ramar, eller under hela dagen – du som kund avgör!
– Om man väljer att vänta på verkstaden bjuds man på kaffe, samt fri tillgång till wi-fi och magasin.
– På denna verkstad kan du låna en elbil i samband med reparation av din bilruta.
– Carglass® sköter kontakten med försäkringsbolaget och även biltillverkaren om det skulle behövas.
– Se öppettider och vägbeskrivning här.

Så enkelt får man torkarblad på köpet
1. Välj tid för bokningen via denna länk – erbjudandet gäller bara när du bokar online samt på verkstaden i Oskarshamn.
3. Fyll i kampanjkoden OSKARSHAMN. I samband med att du valt ditt försäkringsbolag klickar du i rutan: ”Jag har en kampanjkod” och fyller i koden i fältet.
4. Bekräfta din bokning.
5. Besök Carglass® verkstad i Oskarshamn på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade. Om du byter din vindruta får du även Carglass® Protect-vindrutebehandling på köpet.

Bosch torkarblad är av högsta kvalité och sortimentet är brett, men det finns ändå några bilmodeller som de ännu inte har torkarblad till. 
– TESLA Model X Årsmodeller producerade 2015 och framåt
– VOLVO XC60 II Årsmodeller producerade 08/2017 och framåt
– VOLVO V60 II Årsmodeller producerade 09/2018 och framåt
– VOLVO S60 III Årsmodeller producerade 2019 och framåt

Till dessa fyra bilmodeller säljer vi istället torkarblad från Valeo. Torkarblad från Valeo ingår inte i eventuella torkarbladskampanjer från oss.

Nästa artikel