Skadat bilglas? Här kan du fixa vindrutan i Falkenberg – och få torkarblad på köpet

Publicerat: 2023-9-2

Just nu är det extra bra läge för den som har skadat sin bilruta. Hos Carglass® i Falkenberg får man torkarblad på köpet vid reparation och byte innan 28 februari.
– Många Falkenbergsbor vet inte om att vi finns på orten, eftersom vår verkstad ligger i Däckias lokaler, säger Dennis Nilsson, regionchef på Carglass®.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden FALKENBERG när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 28/2 2023.

Carglass® är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. De har cirka 100 verkstäder runt om i Sverige – varav en belägen i Falkenberg. Men eftersom skyltningen inte är den bästa, är det få som vet om att Carglass® har en verkstad på orten.

– Vår verkstad ligger i Däckias lokaler i Falkenberg mitt emot Fynda och AD bildelar. Oavsett vilken glasskada bilen råkat ut för är man mer än välkommen hit för att få glaset fixat av våra proffsiga tekniker, säger Dennis Nilsson.

På alla Carglass® verkstäder används egna patenterade verktyg som ingen annan aktör i branschen har tillgång till. De utvecklas ständigt av ett bolag inom koncernen för att kunna erbjuda bästa möjliga service för kunderna. Dessutom ingår livstidsgaranti på reparationen – så länge man står som ägare på bilen.

– Det här är fördelar som många kanske inte känner till, och som gör oss helt unika i branschen, säger Dennis Nilsson.

På verkstaden i Falkenberg jobbar Jonas som bilglastekniker. När man lämnar sin bil här och väljer att vänta i lokalen bjuds man på kaffe, och har fri tillgång till wi-fi och magasin.

– Jag rekommenderar alla som upptäckt ett stenskott att komma in med bilen så fort man kan. Om man väntar för länge kan temperaturskillnader och vibrationer i rutan göra att stenskottet utvecklas till en spricka. Det försämrar både sikten och säkerheten, säger han.

Just nu är det extra bra läge för den som skadat sin bilruta. Om man lämnar in sin bil på verkstaden i Falkenberg får man torkarblad från BOSCH på köpet vid reparation och byte. Bilglasteknikern kan hjälpa till att montera dem på plats. Erbjudandet gäller för alla bokningar som görs senast 28 februari.

Superchans: Få torkarblad på köpet när du lagar eller byter din vindruta. Använd koden FALKENBERG när du bokar. Gäller för jobb som bokas innan 28/2 2023.

På verkstaden– Om man väljer att vänta på verkstaden bjuds man på kaffe, samt fri tillgång till wi-fi och magasin.
– Verkstadens porthöjd, 2,3 m.
– Carglass® sköter kontakten med försäkringsbolaget och även biltillverkaren om det skulle behövas.
– Se öppettider och vägbeskrivning här.

Så enkelt får man torkarblad på köpet
1. Välj tid för bokningen via denna länk – erbjudandet gäller bara när du bokar online samt på verkstaden i Falkenberg.
3. Fyll i kampanjkoden FALKENBERG. I samband med att du valt ditt försäkringsbolag klickar du i rutan: ”Jag har en kampanjkod” och fyller i koden i fältet.
4. Bekräfta din bokning.
5. Besök Carglass® verkstad i Falkenberg på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade. Om du byter din vindruta får du även Carglass® Protect-vindrutebehandling på köpet.

Bosch torkarblad är av högsta kvalité och sortimentet är brett, men det finns ändå några bilmodeller som de ännu inte har torkarblad till. 
– TESLA Model X Årsmodeller producerade 2015 och framåt
– VOLVO XC60 II Årsmodeller producerade 08/2017 och framåt
– VOLVO V60 II Årsmodeller producerade 09/2018 och framåt
– VOLVO S60 III Årsmodeller producerade 2019 och framåt

Till dessa fyra bilmodeller säljer vi istället torkarblad från Valeo. Torkarblad från Valeo ingår inte i eventuella torkarbladskampanjer från oss.

Nästa artikel