Kampanj just nu: Fixa vindrutan – få glasbehandling på köpet

Publicerat: 2024-2-4

Just nu är det extra bra läge för den som har skadat sin bilruta. Hos Carglass® får man nämligen glasbehandlingen Carglass® Protect på köpet vid bokningar som bokas mellan 9 april-30 april.

Superchans: Få glasbehandlingen Carglass® Protect på köpet när du lagar eller byter din vindruta (värde 398 kr)Använd koden APRIL24 när du bokar. Gäller för jobb som bokas senast 30 april.

Just när temperaturerna skiftar mellan kallt och varmt är en extra känslig period för bilglas. En liten spricka förvärras lätt till en allvarlig skada om man inte tar hand om den i tid – vilket kan kräva ett mer kostsamt byte av bilrutan.

Just nu finns det en extra bra chans att få både en nyfixad ruta och en exklusiv glasbehandling. Bilglasspecialisten Carglass® bjuder nämligen på glasbehandlingen Carglass® Protect till den som lämnar sin bil för reparation eller byte. Erbjudandet gäller för jobb som bokas på någon av Carglass® verkstäder senast 30 april.

Det kan vara ett smart drag att boka sin tid på verkstaden redan idag, innan platserna på verkstäderna tar slut. Själva jobbet behöver inte kosta särskilt mycket, utan täcks ofta helt eller delvis av bilförsäkringen.

Som en del av Belron hjälper Carglass® årligen över 18 miljoner kunder med reparationer. Bilen är alltså i trygga händer hos ett bolag som specialiserat sig på bilglas de senaste 90 åren.

Använd länkarna i den här artikeln för att ta del av erbjudandet. Kom ihåg att skriva in koden APRIL24 när du bokar.

Superchans: Få glasbehandlingen Carglass® Protect på köpet när du lagar eller byter din vindruta (värde 398 kr)Använd koden APRIL24 när du bokar. Gäller för jobb som bokas senast 30 april.

Så enkelt får man Carglass® Protect på köpet

1. Boka din tid via någon av länkarna i den här artikeln – erbjudandet gäller bara när du bokar online.
2. Välj tid och plats för din bokning.
3. Fyll i kampanjkoden APRIL24. I samband med att du valt ditt försäkringsbolag klickar du i rutan: ”Jag har en kampanjkod” och fyller i koden i fältet.
4. Bekräfta din bokning.
5. Besök Carglass® verkstad på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade. Gäller för jobb som bokas senast 30 april.

Vad innebär glasbehandlingen Carglass® Protect?

Glasbehandlingen används på utsidan av vindrutan och gör den behandlade ytan vattenavvisande. Regnvattnet pärlar sig och rinner snabbt av, något som ger en bättre sikt för föraren i regn, snö och slask – både dag och natt. Efter denna behandling av vindrutan får glaset ett vattenavvisande lager som gör att regnvattnet automatiskt rinner av rutan vid en hastighet över 60 km/ t.

En långtidsverkande glasbehandling av vindrutan som:

– Avvisar regn och ger bättre sikt
– Gör det enklare att få bort is, snö och smuts från rutan
– Ger mindre reflexer från regn på rutan, särskilt på kvällen
– Reducerar risken för vattenmärken på rutan i vinter när vägarna är saltade
– Ger tydlig sikt och minskar bromssträckan

Nästa artikel