Stora fördelen med att lämna sin bil som inbyte

Publicerat: 2020-28-7

När man ska köpa en ny bil kan det vara smart att lämna sin gamla bil som inbyte, eftersom man då ofta får mer betalt för den.
Riddermark Bil är störst i Sverige på begagnade bilar och har alltid över 2000 bilar som går att byta till sig.
 

Få en kostnadsfri värdering av din nuvarande bil här – och välj bland 2000 bilannonser att byta med.

Att sälja sin bil är i många fall en viktig del i att skaffa en ny bil som möter de krav man har för att vardagen ska fungera. Det kan vara att barnen vuxit och man behöver en rymligare bil, att de flyttat ut och man behöver en mindre, att man bytt jobb eller helt enkelt vill ha någon man trivs bättre med.

Det smidigaste sättet att göra detta på är att sälja sin bil till den bilhandlare där man sedan köper den nya bilen. Man hämtar då ut den nya bilen samtidigt som man lämnar in sin gamla som inbyte – enkelt och smidigt.

Tack vare att Riddermark Bil säljer så stora volymer av begagnade bilar varje dag så behöver de sällan vänta särskilt länge på en ny kund. Därför kan de i regel betala bra för inbytesbilar, som de sedan kan sälja vidare själva.

Har du ett äldre fordon så hjälper Riddermark Bil dig också. Tänk dock på att värdet på en bil som över 10 år gammal ofta är ringa.

Att få en kostnadsfri värdering av sin nuvarande bil är enkelt:

  1. Fyll i dina uppgifter på Riddermark Bils hemsida.
  2. Personalen kontaktar dig för att undersöka dina behov, och ger dig gratis rådgivning för att du ska hitta en ny bil du trivs med.
  3. De tar fram ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Väljer man sen att tacka ja till erbjudandet så levererar de bilen hem till en med 14 dagas öppet köp, samtidigt som de hämtar ens gamla bil. Ägarbytet löser dem själva, och behöver man hjälp att ändra ett eventuellt billån är de självklart där och ger en råd.

Få en kostnadsfri värdering av din nuvarande bil här – och välj bland 2000 bilannonser att byta med.

Nästa artikel