Sälj din bil snabbt och enkelt i Sundsvall

Publicerat: 2021-2-2

Nu kan du som bor i Sundsvall snabbt och enkelt sälja din bil utan att behöva tänka på komplicerade detaljer. Riddermark bil hjälper dig med din bilförsäljning och ser till att du får rätt pris. Och det bästa av allt: du behöver inte ens lämna hemmet.

 Undrar du vad din bil är värd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil. De hämtar bilen hemma i Sundsvall när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Sundsvall är en av Norrlands största städer och bjuder på både stadskänsla och vacker natur. Här finns bland annat Sundsvallsbron, som med sina 2109 meter är Sveriges längsta motorvägsbro.

Nu har alla bilägare i Sundsvall som går i säljtankar en klockren möjlighet. Riddermark bil har nämligen en butik i staden och hjälper dig som är sugen på att sälja din bil. Men man kan också få ett prisförslag online om du hellre stannar hemma.

Erbjuder gratis upphämtning

Riddermark bil är en av Sveriges största återförsäljare för begagnade bilar och erbjuder fri värderingav din bil. Rutinerade värderingsexperter hjälper dig att få rätt pris – allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på hemsidan. Därefter väljer du om du vill sälja.

Den som väljer att sälja sin bil kan sedan luta sig tillbaka. Riddermark Bil sköter allt: städning av bilen, tvätt och pappersarbete.

Dessutom erbjuder företaget att hämta bilen på din parkering. Så den som säljer sin bil behöver inte ens ta sig till närmsta bilhall för att lämna in den. Betalningen sker online och man får pengarna direkt in på kontot.

Kom igång med din bilförsäljning redan idag och få din bil värderad av Riddermark.

 Undrar du vad din bil är värd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil. De hämtar bilen hemma i Sundsvall när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel