Sälj bilen i ”Peking” – få den upphämtad hemma

Publicerat: 2020-8-4

Spårvagnar, promenader, idrottsparken – Norrköping är lätt att tycka om.
Här kommer ännu en anledning att gilla staden: Nu kan alla som vill sälja sin bil få den upphämtad i Norrköping av Riddermark Bil.
Gå in redan nu och hämta en gratis värdering.

Sälja bilen i Norrköping? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Norrköping är en av Sveriges största städer men hamnar ibland kanske lite i skymundan av de allra största. Men i ”Peking” hittar vi allt från spårvagnar till industrilandskap och så förstås promenaderna som omsluter själva stadskärnan. Helt klart en stad att förälska sig i – något som Riddermark Bil har gjort.

Riddermark Bil är en av Sveriges största inköpare av begagnade bilar och erbjuder nu upphämtning av din bil inom ett dygn till bland annat Norrköping.

–  Det gör att man kan genomföra en trygg och smidig bilaffär och sedan få bilen upphämtad i garaget utan att ens behöva lämna hemmet, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Genom att fylla i några snabba uppgifter om sin bil får man en kostnadsfri och rättvis värdering av en värderingsexpert. När man sedan bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill komma och lämna bilen i en av bilhallarna. Men varför lämna Östergötland när man lika gärna kan få den upphämtad som en del av servicen?

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil ser till att kunden får betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 1200 bilar varje månad – bland annat i Norrköping – och har stor erfarenhet av att ge rättvisa värderingar och bra service.

Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma? Då behöver du inte ens lämna Norrköping utan får pengarna tryggt på kontot innan du lämnar över nycklarna. Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Norrköping? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel