Sälj bilen i Linköping – få den upphämtad hemma

Publicerat: 2020-31-3

Mitt på Östgötaslätten tornar Linköping upp sig: en liten storstad som är lät att tycka om. Nu kommer ännu ett skäl att gilla staden – särskilt om du funderar på att byta bil. Riddermark Bil erbjuder nämligen upphämtning i Linköping när du bestämmer dig för att sälja.

Sälja bilen i Linköping? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det – i Linköping.

Riddermark Bil har upphämtning i Linköping vilket betyder att alla östgötar som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna som finns i bland annat Stockholm och Arlanda. Men varför lämna Linköping – den lilla storstaden som ofta betecknas som Sveriges flyghuvudstad – när man lika gärna kan få den upphämtad som en del av servicen?

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – bland annat i Linköping med omnejd och har stor erfarenhet av att ge rättvisa värderingar och bra service.

Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna Linköping? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Linköping? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

 

Nästa artikel