Sälj bilen i Karlstad – få den upphämtad hemma

Publicerat: 2021-22-1

Solen skiner i Karlstad, sägs det.
Och här kommer ännu en ljuspunkt: Nu kan alla i trakten sälja sin bil till Riddermark Bil – och få den upphämtad hemma på parkeringen. Kolla in hur mycket din bil är värd.

Undrar du vad din bil är värd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil. De hämtar bilen hemma i Karlstad när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Det kanske är dags för en större bil, man kanske inte behöver bil en period eller så är man helt enkelt intresserad av att förnya sig. Oavsett anledning är det alltid värt att sälja sin bil till Riddermark Bil – för ett schysst pris och en enkel hantering där man som säljare knappt behöver anstränga sig.

Riddermark Bil har upphämtning i Karlstad med omnejd vilket betyder att alla värmlänningar som går i bilsäljartankar kan få en värdering av Riddermark Bils experter genom att skicka in sina uppgifter.

När man bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma på parkeringen vilket gör att man inte ens behöver lämna hemmet – extra tryggt i dessa osäkra tider. Med andra ord kan man stanna kvar hemma i soliga Karlstad medan bilexperterna återkommer med ett prisförslag och sedermera även hämtar upp bilen när man kommit överens.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpare hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper in över 2000 bilar varje månad – bland annat i Karlstad och övriga delar av Värmland. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Undrar du vad din bil är värd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil. De hämtar bilen hemma i Karlstad när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

 

 

Nästa artikel