Sälj bilen i Helsingborg – få den upphämtad hemma

Publicerat: 2020-17-4

Sundets pärla, mysig shopping och Kärnan. Helsingborg är lätt att tycka om – är du bilintresserad kommer här ännu en anledning att gilla staden.
Nu kan du nämligen sälja bilen till ett bra pris till Riddermark Bil – utan att ens behöva lämna Skåne.
Ta reda på hur mycket du kan få för din bil och få den upphämtad gratis hemma på parkeringsplatsen.

Sälja bilen i Helsingborg? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Helsingborg är av flera ansett som en av Sveriges härligaste städer – och anledningarna är många. Förutom det kända landmärket Kärnan mitt i stan kan nämnas närheten till Danmark, de stolta idrottstraditionerna och inte minst historien då Helsingborg är en av Nordens äldsta städer.

Men det finns fler skäl att gilla Sundets pärla, särskilt om man går i tankarna kring att sälja sin bil eller byta upp sig till en nyare modell. Riddermark Bil är en av Sveriges största inköpare av begagnade bilar och erbjuder upphämtning av din bil inom ett dygn – till bland annat Helsingborg med omnejd.

–  Det gör att man kan genomföra en trygg och smidig bilaffär och sedan få bilen upphämtad i garaget utan att ens behöva lämna hemmet, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Genom att fylla i några snabba uppgifter om sin bil får man en kostnadsfri och rättvis värdering av en värderingsexpert. När man sedan bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill komma och lämna bilen i en av bilhallarna. Men varför lämna Skåne över huvud taget när man lika gärna kan få den upphämtad som en del av servicen?

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil ser till att kunden får betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 1200 bilar varje månad – bland annat i Helsingborg – och har stor erfarenhet av att ge rättvisa värderingar och bra service.

Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna Skåne? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Helsingborg? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel