Sälj bilen i Göteborg – få den upphämtad hemma

Publicerat: 2020-3-4

Att Göteborg kallas för Sveriges framsida säger det mesta. Nu kommer ännu ett skäl att gilla staden – särskilt om du funderar på att byta bil. Riddermark Bil erbjuder nämligen upphämtning i Göteborg när du bestämmer dig för att sälja.

Sälja bilen i Göteborg? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Sveriges framsida, Lilla London, Avenyn, det är lätt att förälska sig i Göteborg. Men som om inte alla positiva saker redan vore nog kommer här ytterligare en härlig detalj – särskilt om man går i tankarna på att byta bil lagom till våren och sommaren. Riddermark Bil är en av Sveriges största inköpare av begagnade bilar och erbjuder upphämtning av din bil inom ett dygn till bland annat Göteborgsområdet.
– Det gör att man kan genomföra en trygg och smidig bilaffär och sedan få bilen upphämtad i garaget utan att ens behöva lämna hemmet, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Genom att fylla i några snabba uppgifter om sin bil får man en kostnadsfri och rättvis värdering av en värderingsexpert. När man sedan bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill komma och lämna bilen i en av bilhallarna. Men varför lämna Göteborg när man lika gärna kan få den upphämtad som en del av servicen?
– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt.

Riddermark Bil ser till att kunden får betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.
– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 1200 bilar varje månad – bland annat i Göteborg – och har stor erfarenhet av att ge rättvisa värderingar och bra service.
Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna Göteborg? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Göteborg? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel