Sälj bilen i Eskilstuna och få den upphämtad hemma

Publicerat: 2020-8-5

Eskilstuna är känt för sina vita tigrar och ett av Sveriges mest populära rockband.
Men det finns fler skäl att tycka om Sméstan – särskilt om man är intresserad av att sälja sin bil till ett riktigt bra pris.
Riddermark Bil erbjuder hämtning av bilen i Eskilstuna när man bestämmer sig för att sälja eller byta in sin bil. Gå in redan nu och hämta en gratis värdering.

Sälja bilen i Eskilstuna? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Mälarstaden Eskilstuna tillhör Sveriges 20 största städer men hamnar stundtals i skymundan av närliggande orter som Stockholm och Örebro. Men faktum är att över 100 000 personer bor i Eskilstuna – en stad med stolta anor av industri och sina många fabriker. På senare år är Eskilstuna framför allt känt för de vita tigrarna som tidigare fanns i stadens zoo – och så förstås ett minst sagt välkänt rockband som avslutade karriären för några år sedan.

Men det finns fler skäl att gilla Eskilstuna. Riddermark Bil är en av Sveriges största inköpare av begagnade bilar och erbjuder nu upphämtning av din bil inom ett dygn till bland annat Eskilstuna.

–  Det gör att man kan genomföra en trygg och smidig bilaffär och sedan få bilen upphämtad i garaget utan att ens behöva lämna hemmet, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Genom att fylla i några snabba uppgifter om sin bil får man en kostnadsfri och rättvis värdering av en värderingsexpert. När man sedan bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill komma och lämna bilen i en av bilhallarna. Men varför lämna den stolta fristaden när man lika gärna kan få den upphämtad som en del av servicen?

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt,Peter Dunder.

Riddermark Bil ser till att kunden får betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – och har stor erfarenhet av att ge rättvisa värderingar och bra service. Man har butiker på flera ställen i Stockholmsområdet och vill man inte ha sin bil upphämtad går det förstås precis lika bra att svänga förbi någon av bilhallarna.

Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma? Då behöver du inte ens lämna Eskilstuna utan får pengarna tryggt på kontot innan du lämnar över nycklarna.

Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Eskilstuna? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel