Så slipper du pappersarbetet när du ska sälja bilen

Publicerat: 2020-22-1

Pappersarbetet kan avskräcka från att sälja bilen. Men då är det dags att luta sig tillbaka i soffan. Här är knepet för att göra en smidig försäljning – samtidigt som man får rätt pris för bilen.

Riddermark Bil köper din bil snabbt och bekvämt. Så får du den hämtad hemma!

När vårvädret är på antågande är det inte ovanligt att man går i tankar om att byta bil. Kanske är det läge att byta upp sig eller så behöver man av olika anledningar inte sin bil längre och vill sälja den. Men mycket kan avskräcka att sälja bilen på egen hand till en privatperson.

Säljer man sin bil privat gäller det att ordna med alltifrån annons till service och att skicka in alla papper rätt för att få igenom ägarbytet. Dessutom finns en risk att bli utsatt för bedrägeri eller att köparen senare hör av sig och är missnöjd.

Riddermark Bil köper din bil snabbt och bekvämt. Så får du den hämtad hemma!

Men istället för att rodda i allt arbete på egen hand kan man nu luta sig tillbaka i soffan och se fram emot en smidig bilaffär. Den som säljer bilen till Riddermark Bil får nämligen en professionell värdering – och bilen upphämtad hemma i garaget när man kommit överens om affären.

– Vi vill göra det så smidigt som möjligt att sälja sin bil. Därför tar vi hand om pappersarbetet så att man som säljare kan fokusera på roligare saker, säger Peter Dunder som är privatinköpare.

Riddermark Bil köper i genomsnitt över 1200 bilar varje månad och har flera bilhallar runt om i Stockholmsområdet. På företaget arbetar ett helt värderingsteam dagligen med att värdera bilar som bilägare är intresserade av att sälja. Det gör att man som säljare kan vara helt säker på en rättvis och professionell värdering – lämnar man korrekta uppgifter står Riddermark Bil för sitt bud.

– När man bestämt sig och vi hämtar bilen får man självklart också betalt innan man lämnar över nycklarna, säger Christian Hanell.

Går du också i bilbytartankar? Fyll i formuläret på några minuter för att få en värdering och se hur mycket du kan få för din bil.

Riddermark Bil köper din bil snabbt och bekvämt. Så får du den hämtad hemma!

Nästa artikel