Så kan du sälja bilen i Västerås och få rätt betalt

Publicerat: 2020-5-3

Se hit alla bilägare i Västerås: nu finns chansen att göra ett riktigt klipp. Värdera bilen hos Riddermark Bil – och få den upphämtad helt gratis när du bestämmer dig för att sälja. Så enkelt är det att komma igång.

Sälja bilen i Västerås? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det.

Det kan alla västeråsare nu dra nytta av – utan att ens behöva lämna hemstaden. För vem vill ha en enda anledning till att behöva lämna Mälarstaden, som är en av landets största och ståtar med bland annat en mäktig domkyrka och ett av landets mest hajpade spahotell?

Riddermark Bil har självklart upphämtning i den härliga staden vid Mälaren, och det betyder att Västeråsare som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter. När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – bland annat i Västerås. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Västerås? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel