Så får du hemleverans till Sundsvall när du köper bil

Publicerat: 2020-26-3

Det finns mycket gott att säga om Sundsvall – och här kommer ett besked som får alla bilintresserade i staden att jubla: Nu kan man smidigt och enkelt köpa sin begagnade bil hos Riddermark Bil och få den hemlevererad till Sundsvall med omnejd.
– Just nu får du 30 procents rabatt på nya däck när du köper en begagnad bil av oss, säger Adam Fredborg som är försäljningschef hos Riddermark Bil – Sveriges största återförsäljare av begagnade bilar.

Hemleverans till Sundsvall när du köper en begagnad bil. Klicka på den här länken för att hitta vilken bil som passar dig – och anmäl ditt intresse!

Hem åt kända tv-personligheter, ett populärt universitet och en av landets vackraste städer. Det finns många fördelar med att bo i Sundsvall och det är förståeligt att invånarna i Medelpad känner sig stolta över sitt hem.

Nu kommer dessutom ytterligare en anledning att hylla området som brukar kallas Sveriges mitt – särskilt om man är sugen på en riktigt bra begagnad bil. Riddermark Bil har hemleverans inom ett dygn till bland annat Sundsvall när man köper sin bil, vilket gör att man kan genomföra en trygg och smidig bilaffär och sedan få sin dyrgrip hemlevererad ända till garaget.

– Hemleverans ökar och det är något som häften av alla kunder väljer i dag, säger Adam Fredborg.

När man går i tankarna kring att köpa en begagnad bil kan funderingar kring kvaliteten ibland dyka upp i huvudet. Då är det verkligen en fördel att köpa genom Riddermark Bil.

– Vi kvalitetstestar våra bilar noga och som köpare är du dessutom skyddad av konsumentköplagen, så man kan känna sig både lugn och trygg, säger Adam Fredborg.

Förra året sålde Riddermark Bil fler än 270 bilar till Sundsvall med omnejd. Den snabba takten innebär att bilarna omsätts fort.

– Har man hittat en favorit försvinner den ofta på några dagar. Men givetvis kommer nya in lika snabbt.

Nu kommer Riddermark Bil dessutom med ett passande vårerbjudande lagom till att solen börjar titta fram och temperaturen stiger. Den som köper en begagnad bil får hela 30 procents rabatt på nya däck. Vill du också köpa en bättre begagnad bil och få den levererad hem till dörren i Sundsvall? Gör som tusentals andra och ta kontakt med Riddermark Bil. Här hittar du aktuella priser på bilar – kanske är det just din favorit som dyker upp?

Hemleverans till Sundsvall när du köper en begagnad bil. Klicka på den här länken för att hitta vilken bil som passar dig – och anmäl ditt intresse!

Nästa artikel