Så får du hemleverans till Jönköping när du köper bil

Publicerat: 2020-26-3

Det finns mycket positivt att säga om Jönköping – och här kommer ett besked som får alla bilintresserade i staden att jubla: Nu kan man smidigt och enkelt köpa sin begagnade bil hos Riddermark Bil och få den hemlevererad till Jönköping med omnejd.

– Just nu får du 30 procents rabatt på nya däck när du köper en begagnad bil av oss, säger Adam Fredborg som är försäljningschef hos Riddermark Bil – Sveriges största återförsäljare av begagnade bilar.

Hitta din favorit bland Riddermark Bils begagnade bilar. Hemleverans till Jönköping inom ett dygn. Klicka här för att anmäla ditt intresse redan idag!

Underbar natur, tändsticksområdet – och en plats högst upp på listan över var i Sverige det är bäst att bo. Det är lätt att förstå varför så många är förälskade i Jönköping och områdena i närheten. Här kommer ytterligare en positiv sak med Jönköping – särskilt om man är sugen på en riktigt bra begagnad bil.

Riddermark Bil har hemleverans inom ett dygn till bland annat Jönköpingsområdet när man köper sin bil, vilket gör att man kan genomföra en trygg och smidig bilaffär och sedan få sin dyrgrip hemlevererad ända till garaget.

– Hemleverans ökar och det är något som häften av alla kunder väljer i dag, säger Adam Fredborg.

När man går i tankarna kring att köpa en begagnad bil kan funderingar kring kvaliteten ibland dyka upp i huvudet. Då är det verkligen en fördel att köpa genom Riddermark Bil.

– Vi kvalitetstestar våra bilar noga och som köpare är du dessutom skyddad av konsumentköplagen, så man kan känna sig både lugn och trygg, säger Adam Fredborg.

Gör som hundratals andra Jönköpingsbor, köp din bil med hemleverans av Riddermark Bil. De stora försäljningsvolymerna innebär att bilarna omsätts fort.

– Har man hittat en favorit försvinner den ofta på några dagar. Men givetvis kommer nya in lika snabbt.

Nu kommer Riddermark Bil dessutom med ett passande vårerbjudande lagom till att solen börjar titta fram och temperaturen stiger. Den som köper en begagnad bil får hela 30 procents rabatt på nya däck.

Vill du också köpa en bättre begagnad bil och få den levererad hem till dörren i Jönköping eller en närliggande ort? Gör som tusentals andra och ta kontakt med Riddermark Bil. Här hittar du aktuella priser på bilar – kanske är det just din favorit som dyker upp?

Hitta din favorit bland Riddermark Bils begagnade bilar. Hemleverans till Jönköping inom ett dygn. Klicka här för att anmäla ditt intresse redan idag!

Nästa artikel