Så får du bilen värderad hemma i garaget

Publicerat: 2020-3-1

Dags att byta bil 2020?
Då är det enkelt och smidigt att sälja till Riddermark Bil för att få rätt pris och slippa allt pappersarbete.
Så kan du få bilen värderad hemma i garaget – och pengarna på kontot direkt när du bestämt dig.

Riddermark Bil köper din bil! Pengarna på kontot innan du lämnar över nycklarna! Kolla här hur mycket du kan få för din bil redan nu. 

Tusentals svenskar byter bil varje år. Kanske har man äntligen möjlighet att köpa sin drömbil, behöver en större av familjeskäl eller är bara trött på sin tidigare bil och känner för att byta upp sig. Men för att kunna köpa en ny bil gäller det ofta att kunna sälja sin befintliga på ett smidigt sätt till bra pris.

Här kommer Riddermark Bil in i bilden. Företaget har bilhallar på flera håll i Stockholmsområdet och ett värderingsteam som arbetar varje dag med att besöka kunder som vill sälja sin bil och ge dem en professionell värdering. Som kund kan man både byta in bilen mot en ny med hemleverans – eller sälja bilen till Riddermark om man inte köper sin nya bil där.

Faktum är att den som vänder sig till Riddermark Bil kan få bilen värderad hemma i garaget om man inte vill eller har möjlighet att lämna sin bil i någon av de närliggande bilhallarna.

Man kommer igång på bara några minuter

Varje månad säljer över 2000 kunder sin bil till Riddermark – och man kommer igång på bara några minuter direkt i mobilen. Genom att registrera sig och fylla i några enkla uppgifter får man en värdering, och en professionell värderare från Riddermark Bil kommer sedan ut och gör klart affären med gratis hämtning. När man väl bestämt sig betalar Riddermark Bil direkt ­–man har pengarna på kontot innan man lämnar över bilen.

Se hur mycket pengar du kan få för din bil. Kom igång enkelt genom att fylla i formuläret via länkarna nedan.

Riddermark Bil köper din bil! Pengarna på kontot innan du lämnar över nycklarna! Kolla här hur mycket du kan få för din bil redan nu. 

 

Nästa artikel