Så enkelt kan alla stockholmare sälja sin bil – till rätt pris

Publicerat: 2020-10-2

Funderingar på att byta bil? Eller kanske till och med sälja bilen? Då kan Riddermark Bil hjälpa till – där kan alla stockholmare få rätt pris för bilen på ett tryggt, ärligt och engagerat sätt.

Riddermark Bil köper din bil snabbt och bekvämt. Så får du den hämtad hemma!

Tänkt att sälja bilen? Få den värderad och upphämtad hemma.

2000 personer väljer varje månad att sälja sin bil till Riddermark Bil – och det är lätt att förstå varför. Tack vare företagets smidiga försäljning slipper man allt pappersarbete och krångel med ägarbyte. Det är dessutom ett tryggt val i tider då allt fler bedrägeriförsök sker på privatmarknaden.

– Vi vill göra det så smidigt som möjligt att sälja sin bil. Därför tar vi hand om pappersarbetet så att man som säljare kan fokusera på roligare saker, säger Peter Dunder som är privatinköpare på Riddermark Bil.

Riddermark Bil köper din bil snabbt och bekvämt. Så får du den hämtad hemma!

Riddermark Bil har flera bilhallar runt om i Stockholmsområdet, exempelvis i Slagsta, Länna och ett showroom i Lännersta. Huvudkontoret hittar man i Järfälla – här finns över 350 leveransklara begagnade bilar redo för försäljning. Men numera kan alla stockholmare få sin bil värderad och såld utan att ens behöva lämna hemmet. Riddermark Bil erbjuder upphämtning av bilarna som de köper in, så att man som säljare ska ha en så enkel och smidig upplevelse som det bara går.

– När man bestämt sig och vi hämtar bilen får man självklart också betalt innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

På Riddermark Bils hemsida kan man med tre enkla steg registrerat sin bil. Efter att man har fyllt i registreringsnummer, det nuvarande miltalet och lämnat telefonnummer får man ett affärsförslag. Man lämnar sedan in bilen eller få den hämtad hemma – gratis. Pengarna har man på kontot direkt, innan man lämnar över bilen.

Gå in på Riddermark Bils hemsida via länkarna nedan – och se var du hittar din närmaste bilhall.

Riddermark Bil köper din bil snabbt och bekvämt. Så får du den hämtad hemma!

Nästa artikel