Så enkelt är det att få ett prisförslag på bilen

Publicerat: 2020-28-7

När man vill sälja sin bil vill man vara säker på att man verkligen får så mycket pengar som den är värd.
Därför väljer allt fler nu den seriösa bilhandlaren Riddermark Bil, störst i Sverige på begagnade bilar.
Här går försäljningen enkelt, tryggt och utan krångel.

Undrar du vad din bil är värd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

En vanlig missuppfattning är att man får mindre betalt om man väljer att sälja sin bil till en bilhandlare. Att sälja bilen själv kräver mycket jobb med marknadsföring, och därtill kommer de flesta privata köpare att vilja pruta på bilen, så det är långt ifrån säkert att man får ut fullt marknadspris.

Därför kan det vara en bra idé att vända sig till Riddermark Bils kunniga värderingsmän om man vill ha en objektiv värdering av sin bil. Här behöver man inte tänka på några förberedelser, utan de bedömer och testar bilen i nuvarande skick och ger sen ett dagsaktuellt och unikt bud.

Det fina är även att de sedan alltid står för sitt bud om bilen är korrekt beskriven. På så sätt slipper man tråkiga överraskningar.

Såhär enkelt är det att få en värdering av sin bil:

1. Registrera bilen

Först skriver man bara in registreringsnummer, miltal och telefonnummer på Riddermark Bils hemsida. Därefter görs en manuell värdering av inköpsexperter baserad på hur populär och eftertraktad just den registrerade bilmodellen är.

2. Inköparen ringer upp

Efter det blir man kontaktad av deras inköpare. De berättar hur de räknat och vad de värderar bilen till. Här är det viktigt att man som kund berättar om bilen till exempel behöver en service eller om den har en spricka i vindrutan.

3. Välj själv om du vill gå vidare

Sen är det bara upp till en själv att bestämma om man tackar ja eller nej till anbudet. Värderingstjänsten är kostnadsfri och frivillig, så man avgör själv om man vill sälja sin bil till Riddermark Bil eller gå vidare och försöka sälja den på egen hand.

Väljer man att tacka ja så kan de komma och hämta upp bilen själva – självklart med pengarna på kontot direkt. De löser även ägarbytet och eventuella lån åt en, så att man slipper trixa med det.

Få bilen värderad hemma hos dig. Kolla här hur mycket du kan få för din bil.

Nästa artikel