Riddermark Bil gillar Gävle – sälj bilen och få den hämtad hemma

Publicerat: 2020-11-3

Det finns många skäl att gilla Gävle: och här kommer ännu ett. Nu kan alla Gävlebor sälja sin bil till Riddermark Bil – och få den upphämtad hemma i garaget. Här tar man del av en gratis värdering genom att fylla i några enkla uppgifter.

Sälja bilen i Gävle? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det – i Gävle.

Riddermark Bil har självklart upphämtning i Gävle vilket betyder att alla Gävlebor som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter. Med andra ord kan ytterligare en god sak läggas till den sköna staden i Gästrikland som redan ståtar med Sveriges kanske bästa kaffe och julbocken som varje vinter blir världsberömd ju närmare jul den står kvar.

När man bestämmer sig för att göra affär och sälja sin bil efter Riddermark Bils anbud hämtar företaget upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna som finns i bland annat Stockholm och Arlanda.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpare hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – bland annat i Gästrikland. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Gävle? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel