Nyhet för alla i Skellefteå: Sälj bilen med upphämtning hemma

Publicerat: 2020-11-6

Här kommer en glad nyhet för alla som bor i Skellefteå.
Nu är det superenkelt att sälja bilen och få den upphämtad hemma – utan att ens behöva lämna stan.
Kolla här vad du kan få för pris av Riddermark Bil.

Sälja bilen i Skellefteå? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det. Nu kan alla i Skellefteå ta del av tjänsten med en enkel registrering.

Skellefteå, beläget i Västerbotten, rymmer mycket som invånarna är stolta över. Hockeylaget, som länge dominerade svensk ishockey med flera guld på meritlistan, står högt i kurs. Men i industristaden Skellefteå finns också flera stora företag och dessutom många kända svenska författare, varför staden stundtals kallas för ”berättarstaden”.

Nu är Riddermark Bil stolta över att kunna addera ytterligare en positiv detalj – smidig och gratis upphämtning av bilen. Det betyder att den som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma i garaget.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna.

Riddermark Bil köper närmare 2000 bilar varje månad – bland annat i Skellefteå – och hemleveransen har ökat allt mer de senaste veckorna. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Skellefteå? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel