Nyhet för alla i Kiruna: Sälj bilen med upphämtning hemma

Publicerat: 2020-9-7

Se hit, alla boende i och i närheten av Kiruna:
Nu är det enkelt att sälja bilen och få den upphämtad hemma – utan att ens behöva lämna hemorten.
Kolla här vad du kan få för pris av Riddermark Bil.

Sälja bilen i Kiruna med omnejd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. En förändrad familjesituation kan göra att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Eller så är man helt enkelt sugen på att sälja sin pärla och byta in den mot en bättre begagnad bil. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det. Nu kan alla i Kiruna med omnejd ta del av tjänsten med en enkel registrering.

Kiruna är största ort i Sveriges allra nordligaste landskap och en mycket populär stad – med Abisko nationalpark, det närliggande ishotellet i Jukkasjärvi och inte minst norrskenet som tre absoluta höjdpunkter.

Nu är Riddermark Bil stolta över att kunna skänka ytterligare glädje till Kiruna genom att kunna erbjuda upphämtning av bilen. Det betyder att den som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma på parkeringen.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är chef för privatinköp hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna.

Riddermark Bil köper tusentals bilar varje månad – bland annat i Kiruna – och hemleveransen har ökat allt mer de senaste veckorna. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Kiruna med omnejd? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel