Kom in på en kaffe i Östersund – och få rätt pris för bilen

Publicerat: 2020-11-3

Sugen på att få ett bra pris för bilen? Välkommen in på en kaffe och en träff med Riddermark Bil – som gärna köper din bil och finns i bland annat Östersund. När du väl bestämt dig hämtar de dessutom upp din bil hemma i garaget.

Sälja bilen i Östersund? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Många svenskar går i bilsäljartankar varje år. Men en sak som gör att det är lätt att dra sig för en försäljning är allt krångel: annons, pappersarbete och kanske till och med oro för att bli lurad av potentiella köpare. Nu slipper alla bilintresserade i Östersund oroa sig. Riddermark Bil har lokal närvaro i den jämtländska metropolen – vilket gör att man kan vara säker på en både trygg och rättvis bilaffär när man vill sälja sin bil.

– Vi vill göra det så enkelt som möjligt för säljaren och tar därför hand om allt pappersarbete, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Företaget köper 2000 bilar varje månad – bland annat i härliga Östersund där man också har en av sina anläggningar. Det gör det enkelt för alla Östersundsbor att svänga förbi hos Riddermark Bil och ta en kaffe om man är intresserad av ett pris. Men faktum är att man inte ens behöver lämna hemmet för att göra klart försäljningen.

– När man fyller i sina uppgifter får man en gratis värdering och när man sedan gör slag i saken kommer vi förbi och hämtar upp bilen hemma hos säljaren, berättar Peter Dunder.

Riddermark Bil använder en smidig digital överföring och som kund kan man då få pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna. Det gör försäljningen av bilen både snabb, smidig och trygg. Riddermark Bil köper framför allt bilar som är svensksålda, max tio år gamla och har gått under 17 000 mil. Här kan du lämna dina uppgifter för en gratis värdering och komma igång med affären.

Sälja bilen i Östersund? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel