Kära Örebroare – här kan du sälja bilen snabbt och smidigt

Publicerat: 2020-19-2

Örebro har allt: det finns helt enkelt ingen anledning att lämna stan. Nu kan du dessutom sälja din bil till rätt pris i Örebro – och få den upphämtad hemma. Här kan du göra din värdering hos Riddermark Bil.

Sälja bilen, Örebroare? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Svampen, Svartån, Slottet, Oset, Wadköping – underbara Örebro har det mesta. Det är verkligen lätt att förälska sig i staden vid Hjälmarens strand, och föga förvånande har långt över 100 000 personer valt att bosätta sig i Örebro.

Nu kommer ytterligare skäl att slå ned dina pålar i cykelstaden Örebro: det är enkelt och smidigt att sälja din bil och vara säker på att du får rätt pris.

Inte långt från Örebro finns nämligen Riddermark Bil – som varje månad köper 2000 privatbilar och har stor vana av att ge korrekta värderingar.

Att sälja bilen till Riddermark Bil är enkelt. Du fyller i dina uppgifter på bara några minuter och får då en professionell värdering helt gratis. När du väl bestämt sig för att sälja behöver du inte ens lämna stan utan Riddermark Bil hämtar upp bilen hemma i garaget. Med tanke på att Örebro är känd som en riktig rondellstad är det väl lika bra att inte ens ge sig ut på vägarna för att sälja. I stället löser Riddermark Bil hela affären medan du som säljare kan luta dig tillbaka och njuta av en bra affär.

– Det är helt tryggt med betalningen eftersom vi använder en digital överföring. Du får pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, vilket är betydligt tryggare än att själv ge sig ut på nätet och försöka sköta hela försäljningen på egen hand, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Bor du också i närheten av Örebro och vill ligga i framkant? Kom igång med din bilaffär redan på ett par minuter. Klicka här för att hämta en gratis värdering.

Sälja bilen, Örebroare? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel