Kanonläge att sälja bilen i Uppsala – med gratis upphämtning

Publicerat: 2020-5-3

Sälj bilen hemma i vackra Uppsala – och få den upphämtad gratis hemma i garaget. Nu kommer Riddermark Bil med ett härligt erbjudande till alla Uppsalabor som funderar på att sälja sin bil. Här fyller man i sina uppgifter för en snabb och rättvis värdering.

Sälja bilen, Uppsalabo? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det. Det kan alla i Uppsala nu dra nytta av – utan att ens behöva lämna varken domkyrkan eller universitetet.

Uppsala är en av Sveriges mest inflytelserika städer med ett välkänt universitet men också med slott, trädgårdar och inte minst gamla staden. Dessutom erbjuder man en närhet till både Arlanda och Stockholm som få andra städer kan mäta sig med.

Därför är Riddermark Bil stolta över att kunna erbjuda upphämtning även i Uppsala, vilket betyder att upplänningar som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 1200 bilar varje månad – bland annat i Uppsala. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få. Riddermark Bil har anläggningar på flera ställen i Stockholmsområdet, bland annat Arlandastad inte långt från Uppsala.

Sälja bilen, Uppsalabo? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel