Glädjebeskedet till Trollhättan: Sälj bilen med upphämtning hemma

Publicerat: 2020-24-4

Ny högskola, filmtätt och fullt av fall och slussar. Allt fler får upp ögonen för Trollhättan – och nu kommer ett glädjebesked för alla invånare.
Sälj bilen i Trollhättan och få den upphämtad hemma – utan att ens behöva lämna stan.

Sälja bilen i Trollhättan? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det. Det kan alla i Trollhättan dra nytta av med en enkel registrering.

Trollhättan, beläget i Västergötland, är en stad som allt fler får upp ögonen för. Kanske har du sett den på vita duken eftersom hundratals långfilmer har spelats in med Trollhättan som bas. Men staden är också känt för fallen och slussarna – och dessutom finns en relativt ny högskola belägen i Trollhättan.

Därför är Riddermark Bil stolta över att kunna erbjuda upphämtning även i Trollhättan med omnejd, vilket betyder att den som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna, säger Peter Dunder.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – bland annat i Trollhättan med omnejd. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Trollhättan? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel