Glädjebeskedet till malmöiterna: Sälj bilen med upphämtning hemma

Publicerat: 2020-3-4

Sveriges port mot kontinenten och Skånes flaggskepp. Många tycker om Malmö – vilket är lätt att förstå. Här kommer ytterligare en anledning att gilla den skånska storstaden: Nu erbjuder Riddermark Bil upphämtning i Malmö när man säljer sin bil.

Sälja bilen i Malmö? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Som bilägare blir man ibland sugen på något nytt. Kanske gör en förändrad familjesituation att man behöver en större bil, kanske behöver man plötsligt ingen bil alls och är därför intresserad av att sälja. Oavsett anledning till att sälja bilen är Riddermark Bil rätt val för att göra det. Det kan alla i Malmö och förstås hela Skåne nu dra nytta av på smidigast sätt.

Malmö är som många känner till en av Sveriges största städer och har förstås mängder med fördelar. Lilla Torg är något de flesta är stolta över – till det kan läggas Turning Torso, falafeln, närheten till Köpenhamn och så det där fotbollslaget som är mest framgångsrikt i hela Sverige. Med mera!

Därför är Riddermark Bil stolta över att kunna erbjuda upphämtning även i Malmö med omnejd, vilket betyder att skåningar som går i bilsäljartankar enkelt kan få en värdering av Riddermark Bils värderingsexperter genom att skicka in sina uppgifter.

När man sedan bestämmer sig för att göra affär hämtar Riddermark Bil upp bilen hemma i garaget, om man inte själv vill lämna bilen i en av bilhallarna.

– Vi vill göra det smidigare att sälja sin bil. Man ska inte behöva tänka på pappersarbetet eller att ordna med annonser, vi tar hand om försäljningen och ser till att man får rättvist betalt, säger Peter Dunder som är privatinköpschef hos Riddermark Bil.

Att sälja bilen är enkelt och börjar med en smidig och snabb värdering. När man sedan väl vill sälja sin bil till Riddermark Bil får kunden betalt direkt via en digital överföring som gör att hela affären känns trygg och säker.

– Man har pengarna på kontot innan man lämnar över nycklarna.

Riddermark Bil köper 2000 bilar varje månad – bland annat i Malmö. Vill du också sälja din bil och få den upphämtad hemma utan att ens behöva lämna hemstaden? Fyll i uppgifterna om din bil och se hur mycket betalt du kan få.

Sälja bilen i Malmö? Nu kan du få en värdering av Riddermark Bil som hämtar bilen hemma när ni är överens om affären. Klicka här för att komma igång!

Nästa artikel