Erbjuder hämtning av din sålda bil – i hela Sverige

Publicerat: 2020-18-9

Går du också i bilsäljartankar?
Nu är det enkelt att göra slag i saken – Riddermark Bil erbjuder fri värdering och hämtning i hela Sverige.
– Vi vill göra det så smidigt som möjligt att sälja, köpa eller byta bil, säger Peter Dunder, chef för privatinköp.

Nu kan du få en kostnadsfri värdering av din nuvarande bil – kolla in hur mycket den är värd. Riddermark Bil erbjuder hämtning av bilar i hela Sverige.

Många som går i bilsäljartankar drar sig från att verkligen genomföra försäljningen på grund av att det känns omständligt. Men så behöver det inte alls vara. Snarare kan man få hjälp hela vägen från första tanken att sälja bilen till dess att man har pengarna på kontot – utan att behöva rodda med allt på egen hand.

Riddermark Bil är en av Sveriges största privatinköpare för bilar, med många års erfarenhet av att värdera och köpa in bilar till rätt pris. Nu erbjuder företaget kostnadsfri hämtning av bil i hela Sverige – vilket innebär att man som säljare inte ens behöver fundera på att ta bilen till en av bilhallarna.

– Det ska inte alls vara krångligt att sälja bilen. Vi vill göra det så enkelt som möjligt så att man kan fokusera på annat än att oroa sig över sin bil, säger Peter Dunder, chef för privatinköp på Riddermark Bil.

För att komma igång med att sälja sin bil är det bara att surfa in på Riddermark Bils hemsida och knappa in några enkla uppgifter som registreringsnummer och aktuellt miltal. Inom kort återkommer Riddermark Bil med ett erbjudande och om man kommer överens om affär erbjuds hämtning av bilen i hela Sverige.

– Via en smidig digital överföring får kunden också betalt direkt. Pengarna på kontot innan man lämnar ifrån sig bilnycklarna, berättar Peter Dunder.

Undrar du också över vad din bil är värd och hur smidigt det är att få den såld? Kom igång genom att gå in på Riddermark Bils hemsida redan i dag.

Nu kan du få en kostnadsfri värdering av din nuvarande bil – kolla in hur mycket den är värd. Riddermark Bil erbjuder hämtning av bilar i hela Sverige.

Nästa artikel